Onze Oorsprong

Het verhaal van Camperverhuur Kooistra begon enkele jaren geleden toen onze vader, met een passie voor campers en reizen, besloot om zijn hobby te delen met anderen. Wat startte met de verhuur van één camper, groeide uit tot een goedlopend camperverhuurbedrijf. Deze hobby is uitgebloeid tot een bloeiend bedrijf met een vloot van vier campers, waarmee wij vele avonturiers hebben mogen helpen hun reisdromen waar te maken.

Een nieuw Tijdperk

In 2022 namen wij, Denian en Fennie, het stokje over. Met dezelfde passie en toewijding zetten wij de traditie voort met vier campers. Ons camperverhuurbedrijf vormt een perfecte aanvulling op Vakgarage Kooistra, waarmee wij een totaalpakket bieden aan reis- en kampeerliefhebbers.

Over Denian

Onze Kampeer Specialist

Denian is de technische kracht achter Camperverhuur Kooistra. Dankzij diverse cursussen is hij een expert in het onderhouden en repareren van campers en caravans. Zijn taken omvatten:

  • Technische controle van de campers.
  • Onderhoud en reparaties.
  • Technische ondersteuning voor klanten tijdens hun reis.

Met zijn diepgaande kennis en ervaring zorgt Denian ervoor dat alle campers in topconditie zijn voor elk avontuur.

Over Fennie

Administratieve Spil

Fennie vormt het hart van de organisatorische kant van ons bedrijf. Met een scherp oog voor detail houdt zij zich bezig met:

  • Administratieve werkzaamheden.
  • Het regelen van alle aspecten van de boekingen.
  • De controle van de campers op het gebied van hygiëne en inventaris.

Fennie is ook het aanspreekpunt voor onze klanten onderweg. Zij staat klaar om vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat elke reis soepel verloopt.

Contact

Bij Camper Verhuur Kooistra begrijpen we dat jouw camperavontuur uniek is, en daarom streven we naar een persoonlijke benadering. Wil je meer weten over onze diverse campers of heb je specifieke vragen over de beschikbaarheid en tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

neem contact op
Call us E-mail
Beleef de mooiste avonturen met Camper Verhuur Kooistra! Onze volledig uitgeruste campers bieden luxe en comfort voor een zorgeloze reis. Ontdek de vrijheid van de open weg met keuze uit onze 3 unieke campers. Van knusse tweepersoonsmodellen tot ruime familieopties – Uw avontuur begint hier, waar comfort en vrijheid samenkomen!

© camperverhuurkooistra.nl is gerealiseerd door Problicity